Vernieuw drastisch de kwaliteit van je relaties en prestaties door excellent te leren omgaan met ruzies en conflicten
Excellent in Conflict Management!
Win Conflicten met Zelfvertrouwen. In deze 7 cruciale stappen kom je altijd tot de gewenste uitkomst:
Ontvang GRATIS Online Training (t.w.v. € 197,00) en maak vrijblijvend kennis met onze bewezen aanpak: Neem deze 7 Cruciale Stappen en zet Conflicten voortaan altijd om in Winnende Uitkomsten:
Maak vrijblijvend kennis:
Neem deze 7 Cruciale Stappen en zet Conflicten voortaan altijd om in Winnende Uitkomsten
 Schrijf je NU in voor deze gratis Online Training (t.w.v. € 197,00):
Ontdek hoe je ruzies en conflicten succesvol aanpakt, respect afdwingt en juridische kosten vermijdt:
Voordeel 1
Nooit meer van een conflict wakker liggen
Een conflict gaat je niet in de koude kleren zitten en kan je slapeloze nachten bezorgen. Weet hoe je in actie moet komen, niet meer tegen een conflictsituatie hoeft op te zien en altijd zorgeloos kunt slapen.
Voordeel 2
Bespaar je de kosten van een dure advocaat
Het uitvechten van een conflict kan nogal kostbaar uitpakken, zeker als je even niet oplet. Bespaar op de kosten van het inschakelen van een dure advocaat. Leer jezelf de juiste aanpak en dwing respect af.
Voordeel 3
Geen gezichtsverlies, maar krijgen wat je wilt
Niemand verliest graag een conflict. Het conflict oplossen is wat je wilt. Ontdek wat je moet doen om gezichtverlies, reputatieverlies en financieel verlies te voorkomen. En kom erachter hoe je met de juiste aanpak krijg wat je nastreeft.
Volg mij op mijn missie voor een resultaatgerichte benadering van ruzies en conflictsituaties:
Marco Swart begeleidt bij het oplossen 
van ruzies en conflicten
Als advocaat heb ik gedurende meer dan 20 jaren voor talloze cliënten talloze ruzies en conflicten naar hun tevredenheid mogen oplossen. Ik heb ontdekt dat de oorzaken vaak op dezelfde patronen zijn terug te voeren en dat veel escalaties en relatiebreuken voorkomen konden worden. Ook heb ik gezien welke aanpak bepaalt of je een ruzie of conflict verliest of wint. Veel ruzies en conflicten hebben bijvoorbeeld te maken met problemen in de communicatie, ongelukkige misverstanden, verkeerd begrepen worden en emotionele blokkades. 
In mijn ogen gaan mensen ofwel conflicten te vaak uit de weg, maar ook escaleren ze vaak onnodig, met definitieve breuken in relaties als gevolg. Jouw benadering van een conflict is allesbepalend voor de oplossing die je nastreeft. Mede dankzij persoonlijke ervaringen en aanvullende opleidingen heb ik diepgaand inzicht opgedaan hoe conflicten ontstaan en hoe je deze door de juiste manier van handelen in je voordeel kunt omzetten. Graag laat ik je ontdekken hoe je met mijn bewezen methode je ruzies en conflicten naar je eigen hand zet, waar mogelijk met behoud van je relaties en in elk geval met winnende resultaten. 

Mijn beproefde aanpak is geschikt voor elke conflictsituatie, ruzie en meningsverschil. Denk aan:

- conflicten op de werkvloer
- conflicten in de samenwerking
- zakelijke conflicten
- conflicten met de overheid
- culturele en maatschappelijke conflicten
- politieke conflicten
- conflicten tussen partners

Maak vrijblijvend kennis met mijn aanpak en schrijf je meteen in voor de gratis Online Training (t.w.v. € 197,00): Conflicten zet je om in Winnende Oplossingen in deze 7 Cruciale Stappen!

Met vriendelijke groet,
Mr. Marco Swart
Advocaat, ADR-Mediator & ICR-Conflictcoach
Wat onze klanten over ons vertellen:
"Marco Swart kan ik van harte aanbevelen als advocaat. Hij is zeer deskundig, heeft een enorme dossierkennis en is accuraat. Hij is in staat in complexe materies snel door te dringen tot de kern van de zaak. Daarnaast is Marco klantgericht en heeft hij een attitude en manier van werken die het zeer plezierig maakt met hem te werken."
- Wilfried Gradus RM
"Zeer goede dienstverlening met keurig nette afspraken die altijd worden nageleefd. Met het advies van Swart Legal zijn wij zeer geholpen en hebben hiermee voor de juiste aanpak gekozen voor het opstellen van duidelijke algemene voorwaarden en nieuwe arbeidscontracten. Ik kan Marco Swart en zijn team dan ook van harte aanbevelen."
- Otto Lodewijk
Ondernemer
"Marco is een gedreven professional op het juridisch vakgebied. Naast een deskundig advies heeft hij belangstelling voor mensen en zal hij hen ondersteunen in hun proces."
- Mieke Geevers
Registerpsycholoog P&O
"Ik heb Swart Legal leren kennen als een heel betrokken en meedenkend kantoor met een heel persoonlijk karakter. De focus ligt ook echt op het leveren van toegevoegde waarde, en tijd wordt efficiënt besteed, zowel van mij alswel van Swart. Het voelt echt dat het kantoor loyaal is aan de klant."
- Pieter Migo
Ondernemer
"Al een aantal jaren neem ik als P&O-er/loopbaanadviseur telefonisch contact met Marco Swart voor klantcasuïstiek (arbeidsrecht). Steeds blijkt zijn zorgvuldige wijze van werken in het belang van mijn cliënten en vormt zijn snelheid van doorgronden een extra stimulans om op een rustige manier 'recht te halen'. Zelfsturing staat, net zoals bij TVR, hoog in het vaandel bij Marco. Dus uiterst transparante en vlotte samenwerking gegarandeerd."
- Trees van Rijn
P&O-er
"Ik heb Marco Swart leren kennen als een integere en betrokken advocaat en mens, met een dienstverlenende instelling die gaat voor kwaliteit en realisme en waar ik graag zaken mee doe."
- Lidy Verweij
Mfn-mediator
"Marco is een enthousiaste collega docent bij de SBO cursus 'Brandveiligheid van gebouwen'. Ik ben daar dagvoorzitter en Marco vult met veel verve het juridische aspect in. Hij houdt zijn lezingen altijd up to date en weet daarmee zijn gehoor te boeien."
- Gerrit Hagen,
Consultant brandveiligheid
"Marco is een goede analyst, positief kritisch en heeft een goede dosis humor en relativeringsvermogen. Als hij een opdracht aanneemt zoekt hij alles uit tot het kleinste detail. Hij is in staat vraagstukken in een groter perspectief te plaatsen en dusdanig te verwoorden dat de toehoorders ook begrijpen wat hij bedoelt. Hij behoort in het rijtje mensen in de advocatuur waarop ik, maar ook anderen kunnen rekenen!"
- Ab Oosting,
Procesmanager
"Ik maak een diepe, respectvolle buiging voor mr. Swart. Zijn juridische kennis, sterk vergroot door zijn praktijkervaring en ICT kennis, heeft een door hem bepleitte kwestie VOLLEDIG in winst omgezet. Klasse argumentatie; klasse uiteengezet!"
- Eric Horssius,
Register Schade-expert
Download NU gratis onze gebundelde Expertise:
Plan NU vrijblijvend een telefonische Kennismaking:
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Over ConflictXpert
Copyright © 2020-2021
ConflictXpert

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML